Отже ТОР 10 най непотрібніших гравців кс
Перед усім хочу зазначити ця стаття не є приколом все серйозно можливо гравці зроблять висновки Вступ
У Тернополі е декілька гравців у грі cs 1,6 які можуть вийти на міжнарожний рівень але стикнулися з проблемою яку вони небачать самі .Їздивши багато раз до
Львова Киева ми ніразу непобачили 1 місця чому?
А тому шо існуе глибока проблема а саме Фінансова друзі мої.
Глянте самі Їде команда до Києва ніч вони пють горілку невиспані пяні
ідуть на чемніонат ну хіба це діло ?
На чемпіонат треба іздити підговленими за 1 2 дні до початку знімати готель або житло як це роблять Киівські команди при виізді за кордон .
Сходити до клубу в якому буде проведено чемпіонат пограти на свіжу голову за 1 2 дні привикнути до обстановки оце я розумію під словом підготовка Кіберспортменів
Ціна становить якшо це київ то готель буде коштувати за добу неменше 800 грн 2 місний номер отже на команду потрібно мінімум 2 номери на 2 дні це буде грубо 300 доларів (ціна відверто дорога )
але ше можна знімати квартиру це буде від 150 грн за добу
це може бути
отже 300 грн + іжа на всіх 250 грн + білети на поізд -отже 210 грн з чоловіка
в місяць тому шо на чемпіонати треба іздити кожен раз
І скаджіть мені ци буде згідна мама чи батько відавати 1/5 своеі зарплати а цей треба ж місяць годувати малорічного геймера на одяг збирати
незнаю думаю ні !
Кіберспортсмен мае гарати в не працбвати грати серйозно щоб заробляти цим гроші
тому працювати і грати негодиться значить грабують мам або вам потрібен спонсор
якого що е найскорішим ви незнайдете тому шо це треба щоб лбдина безеорисно вклала до 20 000 доларів в команду яка можливо буде через рік шось вигравати
це не вигідно призові фонди навіть найпристижніших чемпіонатів е а межаш 10 000
доларів за 1 місце тобто людина вкладае 20 що року отримуе 10 це не діло
Дорогі гравці або сотворіть неможливе найдіть спонсора або залишайтесь неайнепотрібнішими кіберспотрсменами (до кожного гравця ще дописував проблеми ментального характеру які ім заважають грати ЦЕ не образи )
1) Paradoxx
2) MorkBa
3) Antik
4) Specnazzik
5) Vitalka (Kavyn)
6) KIT
7) Vadik(dryg paradoxa)
namm
9) bruce
10) X1mik
Ментальні проблеми
1) Paradoxx -цій людині вже близько 25 років а він бавиться безпробудно Кс с малечою а сам е людина біднувата це видно по одягу і т д
Скоро 30 все старік діти голі а він зато шпіль великий !
2) MorkBa - Трохи перегодована на маминих харчах людина з зазнатим
характером людина яка показово демонстує що дуже вихована обізнана
(такі люди неможуть просто грати в кс професійно )
3)Antik -человек легенда кс а також фанера кс виставляе себе найсильнішим
найрозумнішим але прикрасно сам розуміе шо кс йому вже давно набрид просто не
може вилікуватись від зіркової хвороби яка йому дісталась з часів 43дм хоче знову вигравати (неможливо бути кращим в тому що тобі не подобается)
4)Specnazzik -Бідолашний малюк який також маритб виграшами на WCG тим самим
грабуе сімю нехтуе наукою і хоче виграти хоча здібний малий мігби багато досягти
5) Vitalka (Kavyn) -Ще одие малюк мрійник забираючий гроші в мами на ігри в кс
а сам не помічае шо йому першу чергу треба слідкувати за вагою тіла здоровям
6) KIT -третій малюк пакосної зовнішності та характеру вважае себе найкрутішим в кс а сам е рядовим гравцем його крутизна мішае йому відкрити свій потенціал в кс
7)Vadik(dryg paradoxa) Пробоема одна рядовий бідний украінец .Питается нашо іти в кіберспорт без запасу грошей?
namm - малече просто яка незнае "в какое граязное дело влезла "
9)bruce- те саме шо і в namm
10) X1mik -любимець публіки справді хороша наблюдательна людина але просто йому не місце грати КС він старший вже і мігби зайнятися чимсь серйознішим